Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τους νέους του Τυρνάβου

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι στο γήπεδο του Τυρνάβου μεταξύ της ομάδας Νέων του Τυρνάβου και του Ροδιακού. Ο προπονητής κ. Κουτσαφτίκης με τον βοηθό του κ. Φτεργιώτη συνεχίζουν τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για τους νεαρούς παίκτες του Τυρνάβου, αφού έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για την νέα χρόνια.
Οι δύο προπονητές καθ'όλη την εβδομάδα παρακολούθησαν αρκετά παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος με σκοπό την ανεύρεση νέων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να στελεχώσουν του χρόνου την ομάδα. Ήδη ο πρώτος παίκτης που είναι υπό δοκιμή αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, για λογαριασμό της ομάδας του Τυρνάβου.
Στη αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Χαρισούλης, Βογιατζής, Ακρίβος, Δάσσιος, Αλεξίου, Ντιντής, Τσεκούρας, Χατζής, Χριστίδης, Γελαλής, Νούσιος
και ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Ανδρέου, Παναγιώτου και Λόλας.
Δυστυχώς η φιλική αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον άσχημο τραυματισμό του Βογιατζή στο 15'. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 εύχεται περαστικά και να είναι παροδικός ο τραυματισμός του.