Βαθμολογία

Μένει στη Φόρεστ ο Φρίντμαν

Με τον Ντάγκι Φρίντμαν στην τεχνική της ηγεσία αναμένεται να πορευθεί η Νότιγχαμ Φόρεστ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 41χρονος προπονητής ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον περασμένο Φεβρουάριο, διαδεχόμενος στην άκρη του πάγκου τον Στιούαρτ Πιρς. Ο Σκωτσέζος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Φόρεστ έως το φινάλε της σεζόν, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως ανάλογα με την πορεία της ομάδας θα διαπραγματεύονταν τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας.

Και μπορεί η Φόρεστ να μην μπορεί να προλάβει το τρένο των πλέι οφ ανόδου, αλλά η παρουσία του Φρίντμαν στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα άφησε άπαντες ικανοποιημένους και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, απομένουν πλέον κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με την ομάδα.

«Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ακόμα οριστικό, αλλά έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση και είμαστε κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φρίντμαν, ο οποίος μετρά 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα 13 ματς που βρίσκεται στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ Φόρεστ.