Βαθμολογία

«Παίζεται» του Λουκάκου με Σουόνσι

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ρομέλου Λουκάκου στο παιχνίδι της Έβερτον κόντρα στη Σουόνσι το ερχόμενο Σάββατο. «Μπορούμε και χωρίς αυτόν», το σχόλιο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει την κατάσταση του Ρομέλου Λουκάκου ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο στράικερ της Έβερτον αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου κόντρα στη Σουόνσι είναι μοιρασμένες.

«Ο Ρομέλου είναι ένας τεράστιος παίκτης για εμάς και θα ήταν μία ανησυχία γι' αυτούς αν δεν ήταν αμφίβολος. Αυτή τη στιγμή είναι 50-50 οι πιθανότητες, επειδή είναι ένας τραυματισμός που χρειάζεται να σιγουρευτούμε 100% για την ανάρρωσή του πριν τον βάλουμε στο γήπεδο», ανέφερε ο τεχνικός των «ζαχαρωτών».

Ο Ισπανός ωστόσο φρόντισε στη συνέχεια να επισημάνει πως η απώλεια του Βέλγου μπορεί να αναπληρωθεί, με την επιθετική προσέγγιση της ομάδας ωστόσο να είναι διαφορετική. «Δεν είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και δουλεύει καλά τις δύο τελευταίες μέρες, αν και δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Η απειλή του Λουκάκου είναι μοναδική και δεν έχουμε κάποιον με ίδια χαρακτηριστικά. Έχουμε όμως άλλους παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν να φέρουν έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και να είναι αποτελεσματικοί», σημείωσε.