Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Δεν πωλείται ο Γουίλσιρ»

Το ρεπορτάζ της «Telegraph» περί απόρριψης οποιασδήποτε πρότασης για τον Τζακ Γουίλσιρ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Μπέρνλι ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.  

Ο Αλσατός προπονητής ξεκαθάρισε πως η Άρσεναλ δεν χρειάζεται πλέον να πουλά τους καλύτερούς της παίκτες, στέλνοντας έμμεσα το μήνυμα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φέρεται να τον έχει στη μεταγραφική της λίστα ενόψει καλοκαιριού.

«Μπορείτε να φανταστείτε την απάντησή μου. Έχετε αρκετή εμπειρία. Δεν είμαστε πια σε μία θέση που πρέπει να πουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες. Δεν μπορούμε να κάνουμε μία υπόθεση για κάθε τίτλο εφημερίδας σε μία συνέντευξη Τύπου, από τη στιγμή που αυτά τα πράγματα δεν είναι αληθινά», δήλωσε αρχικά.

«Όλοι έχουν έναν μεγάλο αντίκτυπο μέχρι το τέλος της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Τζακ. Κάθε παίκτης που δεν παίζει είναι απογοητευμένος όταν δεν μπορεί να αποδώσει. Ο Ντιαμπί είναι εκτός για έναν χρόνο, το ίδιο και ο Γουόλκοτ. Ο Γουίλσιρ έχει παίξει πολλά παιχνίδια φέτος, τέθηκε εκτός, αλλά όχι όσο ο Γουόλκοτ ή ο Ντιαμπί», προσέθεσε.