Βαθμολογία

«Ματιές» σε Κουτίνιο η Σίτι

Τις πιθανότητες που έχει για να κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι τον Φελίπε Κουτίνιο, φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror». Μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές το δέλεαρ για τον Βραζιλιάνο άσο.

Ο Φελίπε Κουτίνιο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει ουκ ολίγα καθοριστικά γκολ, με τελευταίο αυτό κόντρα στη Μπλάκμπερν την Τετάρτη, που έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους «κόκκινους» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τον Βραζιλιάνο άσο λοιπόν φαίνεται να έχουν στο στόχαστρό τους οι «πολίτες, οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες αναφορικά με την πιθανότητες που υπάρχουν για να πραγματοποιηθεί μία τέτοια μετακίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος υπέγραψε σχετικά πρόσφατα νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ μέχρι το 2020, με εβδομαδιαίες αποδοχές περί των 70,000 λιρών. Η Σίτι όλα δείχνουν πως θα «χτυπήσει» στις αποδοχές του παίκτη, προσφέροντάς του ένα σαφώς μεγαλύτερο οικονομικά συμβόλαιο.