Βαθμολογία

Ανακοίνωση Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με αφορμή τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το AEL FC ARENA. Αναλυτικά:

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σήμερα στην επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ ότι η προσφορά της ταυτίζεται με παλαιότερη πρόταση της Γ.Σ. του Σωματείου που πάρθηκε στις 3-10-2014.

Διευκρινίζουμε λοιπόν προς τον κόσμο της ΑΕΛ ότι στη Γ.Σ. του Οκτωβρίου 2014 δεν υπήρχε ανάλογο ψήφισμα και πώς θα μπορούσε να υπάρχει άλλωστε αφού κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία είχε ήδη συσταθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ. Η μόνη πρόταση εκ μέρους του Σωματείου προς την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ έγινε τον Οκτώβριο του 2013, όταν το Σωματείο είχε την ευθύνη λειτουργίας της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά δε το συλλογισμό "20% το γήπεδο, 23% το ΦΠΑ και 10% η Ερασιτεχνική συν τα έξοδα.....", θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η σύνταξη της παραπάνω πρότασης προφανώς και θα προκαλέσει σε πολύ κόσμο λανθασμένες εντυπώσεις.

Η πραγματικότητα είναι ότι το 10% του Σωματείου προκύπτει κατόπιν εκκαθάρισης από τα εναπομείναντα καθαρά έσοδα, το οποίο σημαίνει ότι επί μηδενικής εκκαθάρισης το 10% είναι μηδέν, όπως άλλωστε συνέβη κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο με όλες τις μέχρι τώρα εκκαθαρίσεις των αγώνων πρωταθλήματος. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων.

Το ΔΣ του Σωματείου εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και στους δύο εμπλεκόμενους στην διαπραγμάτευση για το AEL FC ARENA εύχεται η προσπάθεια τους να έχει αίσιο τέλος.