Βαθμολογία

Τίμησαν για 3η χρονιά τον Κώστα Αντάμαλη στον Παραπόταμο

Το τρίτο ετήσιο τουρνουά εις μνήμην του εκλιπόντος Κώστα Αντάμαλη (πρώην αντιδημάρχου, δημοτικού συμβούλου Τεμπών, ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Κεραυνού Παραποτάμου) πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο του Κεραυνού Παραποτάμου παρουσία αρκετού κόσμου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος ο Κεραυνός Παραποτάμου, ο Αετός Μακρυχωρίου, η Αναγέννηση Καλοχωρίου και ο Κίσσαβος Συκουρίου.

Πως έπαιξαν

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους από 35 λεπτά. Το πρώτο ζευγάρι ήταν ο Κεραυνός Παραποτάμου με την Αναγέννηση Καλοχωρίου (1-0 με γκολ του Τάκε), ενώ το δεύτερο ζευγάρι ήταν ο Αετός Μακρυχωρίου με τον Κίσσαβο Συκουρίου (0-1 με γκολ του Τζούρα).

Οι συνθέσεις

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Γκουγκουλιάς Ν., Γκουγκουλιάς Γ., Παππάς, Πάσχος, Δαλακώνης, Τάκε, Σερίφης, Συκιώτης, Χατζής. Έπαιξαν και οι: Γκουγκουλιάς Θ., Τσιτώτας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαναστασίου, Σαμαράς, Μάρκου Β., Έξαρχος Γ., Έξαρχος Θ., Βενέτης, Μπούνα, Σαμπάνης, Δάκτυλας, Μαρδάνης, Σπυρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μαλαχτάρης, Καπετάνι, Ταχτιντής, Σαϊτης, Μηλιόπουλος.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Τζίκα Ντόρυ, Δάσσιος, Αργύρης, Μπουζάνας, Τζίκα Άσι, Αμαρίλο, Τζουμάκας, Γιαννακόπουλος, Αλεξόπουλος. Έπαιξαν και οι: Τέας, Κουρδής, Τίκος.

Κίσσαβος Συκουρίου (Μάκης Αλεξούδης): Πατρώνης, Βαρσάμης, Μητσογιάννης, Τόπης, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Λανάρας, Τζούρας, Κανταρίνος, Πικούλης, Κώτσιας. Έπαιξαν και οι: Βλαχογιάννης, Αποστολόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκρέτσης Β., Παλαμίδας Ν., Γκανάτσιου Ε.

Το κύπελλο στον Παραπόταμο, με ήρωα τον Κουκουτσέλο

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι δύο νικητές, δηλαδή ο Κεραυνός Παραποτάμου με τον Κίσσαβο Συκουρίου, όπου δεν έφτασαν τα 35 λεπτά (0-0), οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου ο Κεραυνός Παραποτάμου με τον Κουκουτσέλο Δημήτρη να αποκρούει με τα πόδια τα τρία από τα πέντε πέναλτι και ουσιαστικά να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του (5-4 στα πέναλτι). Οι συμπαίκτες του τερματοφύλακα καθώς και ο προπονητής κ. Δημήτρης Τσέτσιλας αφιέρωσαν το κύπελλο στον γκολκίπερ που κατέβασε ρολά!

Οι παρουσίες – βραβεύσεις

Παρών ήταν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, που βράβευσε τον αδερφό του εκλιπόντας κ. Γιάννη Αντάμαλη. Τις βραβεύσεις των τεσσάρων ομάδων έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Τεμπών. Για τον Κεραυνό Παραποτάμου ο κ. Γιάννης Βλάγκας. Για τον Αετό Μακρυχωρίου ο κ. Χρήστος Τσάτσαρης. Για την Αναγέννηση Καλοχωρίου ο κ. Μιχάλης Καρατέγος και για τον Κίσσαβο Συκουρίου ο κ. Κώστας Τσεργάς.

Για την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΛ, την βράβευση ανέλαβε ο κ. Σπύρος Τσιλίκης όπου βράβευσε την διαιτητική τριπλέτα. Παρόντες ήταν όλοι οι πρόεδροι των τεσσάρων ομάδων, καθώς και τα περισσότερα ΜΜΕ που κάλυψαν το τουρνουά.