Βαθμολογία

Πάνω απ’ όλα η ΑΕΛ κύριοι!

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία της ΑΕΛ (όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα τη φετινή χρονιά), η καινούρια εξέλιξη και η συμμετοχή της «Βασίλισσας» στα πλέι οφ, έφερε νέα δεδομένα στο προσκήνιο.

Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλοι κόσμου ζήτησε και συνεχίζει να θέλει να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια της ομάδας στο AEL FC ARENA. Αξίζει δε να σημειώσουμε πως ο κύριος Πηλαδάκης στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Λάρισα, όπου και βραβεύτηκε, άφησε το παραθυράκι ανοιχτό πως όταν του ζητηθεί η βοήθειά του θα είναι παρών για το καλό της ομάδας πάνω απ’ όλα! Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένας χαρτοπόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών και φυσικά αυτό μόνο καλό δεν είναι αφού ο κάθε ένας από την πλευρά του προσπαθεί να εξηγήσει τα δεδομένα.

Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι τόσο η «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», όσο και η ΠΑΕ ΑΕΛ να καθίσουν σε ένα τραπέζι (όσο χρειαστεί) και να βρούνε λύση για το καλό της ομάδας πάνω απ’ όλα και όχι να βγάζουν συνέχεια ανακοινώσεις προσπαθώντας μόνο να κερδίσουν εντυπώσεις! Αυτό μόνο καλό δεν κάνει στην πόλη και τον φίλαθλο κόσμο που δείχνει να έχει πλέον κουραστεί και να θέλει το καλό της ομάδας!

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προσπάθεια που έκανε αυτή τη στιγμή ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ζήσης Ντελόπουλος, είναι φιλότιμη καθώς δέχθηκε να καλύψει την οικονομική διαφορά για να βρεθεί η «Χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς επίσης με αυτή του την πράξη έθεσε στην διάθεση της διοίκησης και την παραίτησή σου.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε από αυτό το κείμενο και πιστεύουμε πως εκφράζει και το μεγαλύτερο ποσοστό των αγνών φιλάθλων της ομάδας είναι πως πρέπει για το καλό της ΑΕΛ να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας όλοι και να βάλουμε πάνω απ’ όλα της ιδέα!!!

athleticlarissa.gr