Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 8 Απριλίου 2015

Συνεδρίασε χθες βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Δήμητρα Φροξυλιά και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το Σαββατοκύριακο και τις περασμένες Τρίτη και Τετάρτη, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στους εκπροσώπους των ομάδων Προοδευτική Βερδικούσιας κ. Χρήστο Κατίνα και Απόλλωνα Βρυσιών κ. Χρήστο Καρασάββα, οι οποίοι στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικών χώρων για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
• Στον προπονητή της ομάδας Ροδιακός κ. Νικόλαο Αλεξούλη, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 19/4), για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του Κεραυνού Δέντρων.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στην ομάδα Ροδιακός, για τη συμπεριφορά του προπονητή της στον αγώνα με τον Κεραυνό Δέντρων (4/4/2015), επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Κατακύρωσε τον αγώνα Κεραυνός Δρυμού – Κοιλάδα, υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 0-3, αφού αυτός δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της γηπεδούχου (παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα).
Στη γηπεδούχο ομάδα επέβαλλε ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και άλλων 2 βαθμών από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνιστεί την περίοδο 2015 – 2016.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΑΡΔΑΜΗΛΗΣ Δ., Πανιώνιος, απώθηση διαιτητή και εξύβριση διαιτητή, 7 αγωνιστικές και 70 ευρώ
ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Η., Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ Α., Θύελλα Ελάτειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι., Λύκοι Λάρισας, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Γ., Ιπποκράτης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΗΛΙΑΔΗΣ Ε., Αετός Αετολόφου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΑΠΑΤΑΣ Γ., Θερμαϊκός Στομίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΙΑΡΑΣ Χ., Χυρετιακός, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΑΠΕΤΗΣ Δ., Γ. Ολύμπιος, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΚΥΡΑΤΖΟΥΛΗΣ Ζ., Ποσειδών Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΣΔΡΑΛΗΣ Β., Λάρισας ΄88, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΑΧΤΣΙΒΑΝΟΣ ΑΣ., Δόξα Αργυροπουλίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
KUBBATTI D., Προοδευτική Ανάβρας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Θ. (αρ. δελτίου ΕΠΟ 1117875), Φιλοκτήτης Μελιβοίας, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Θ. (αρ. δελτίου ΕΠΟ 1140669), Φιλοκτήτης Μελιβοίας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΠΕΝΙΚΗΣ Β., Φιλοκτήτης Μελιβοίας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
(Στην ομάδα Φιλοκτήτης Μελιβοίας επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί είχε 3 αποβολές ποδοσφαιριστών της σε 1 αγώνα – άρθρο 16 παρ. 4 του Π.Κ. «Κακή συμπεριφορά ομάδας»)

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες των περασμένων Σαββατοκύριακου και Τρίτης, Τετάρτης. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.