Βαθμολογία

Σχέδια για αθλητικό κέντρο στον Πανιώνιο!

Ένα νέο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα στεγάσει την πρώτη ομάδα του Πανιωνίου αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου, έχουν στα άμεσα σχέδιά τους οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων». 

Έντονη επιθυμία υπάρχει στη Νέα Σμύρνη για την δημιουργία ενός νέου αθλητικού κέντρου, το οποίο θα στεγάζει τόσο την πρώτη ομάδα του Πανιωνίου όσο και τα τμήματα υποδομών του «Ιστορικού».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η τοποθεσία που θα στεγάζεται το καινούργιο κέντρο θα βρίσκεται σε έκταση στην περιοχή του Κορωπίου, ενώ το κόστος που θα χρειαστεί για την υλοποίηση του σχεδίου αυτού –το οποίο δεν θα είναι μεγάλο- θα καλυφθεί από τους ανθρώπους που τρέχουν διοικητικά τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Να θυμίσουμε, πως από την περίοδο που η ομάδα της Νέας Σμύρνης «αποχαιρέτησε» το «Απήλιον», χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ένα αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Βάρης.

Ωστόσο, η έντονη επιθυμία της «κυανέρυθρης» διοίκησης είναι η ομάδα να αποκτήσει έναν δικό της χώρο για τις ανάγκες την ανδρικής ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής.