Βαθμολογία

Στον αθλητικό εισαγγελέα για το Ηρακλής-ΑΕΛ

Μηνυτήρια αναφορά, για λογαριασμό του ιδιοκτήτη της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου, θα καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας, για όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρακλής-ΑΕΛ στο Καυταζόγλειο Στάδιο, στις 5 Απριλίου 2015.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο Αλεξίου Κούγια & συνεργατών: «Το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Λαμίας, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, ανέλαβε να συντάξει μηνυτήρια αναφορά για τα όσα συνέβησαν πριν (καταστροφή του βαν αναμεταδόσεως του ΟΤΕ TV, άγριος ξυλοδαρμός των εργαζομένων), κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ηρακλής και της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης την 5/4/2015.
Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών κ. Σιμιτζόγλου και θα κοινοποιηθεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και στους προϊσταμένους της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας και Εφετών Θεσσαλονίκης.
Αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς θα κοινοποιηθεί στους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς της ΕΠΟ, κ.κ. Καρρά και Πετρόπουλο.
Αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς θα κατατεθεί και στον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, κ. Σπύρο Καλογιάννη.
Το δικηγορικό μας γραφείο θα προσπαθήσει η μηνυτήρια αναφορά να κατατεθεί μέχρι την Μ. Παρασκευή 10/4/2015».
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας