Βαθμολογία

Αστέρας Βάρης: Επίσημα παρελθόν ο Θανέλλας

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σεβόμενοι τους προσωπικούς λόγους που επικαλέσθη ο κ. Θανέλλας υποβάλλοντας την παραίτηση του, η διοίκηση του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ την έκανε αποδεκτή και τού εύχεται ότι καλύτερο στην επίτευξη των στόχων του τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Συγχρόνως τον ευχαριστεί για την υπερπροσπάθεια που έγινε φέτος στο να δημιουργηθεί μία αξιόμαχη ομάδα που θα επιτύγχανε τους στόχους που η διοίκηση είχε θέσει. Την παραμονή κατ αρχάς στην δύσκολη αυτή κατηγορία και κατόπιν την κατάληψη μιας βαθμολογικής θέσης όσο το δυνατόν πιο υψηλά.

Είναι γεγονός ότι φέτος στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής συμμετέχουν ομάδες με μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες από εμάς , όμως με τις σωστές επιλογές του κ. Θανέλλα δημιουργήθηκε εξ αρχής μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα η οποία με λίγη τύχη θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο στην Football league. Όμως η αξιοπρέπεια και το ήθος του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ δεν ετέθησαν ποτέ προς αμφισβήτηση και διαπραγμάτευση!