Βαθμολογία

«Βολές» Ναζλίδη κατά Χριστόπουλου

Ως αντίπαλος επέστρεψε το περασμένο Σάββατο (4/4) στα Χανιά ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος με τα χρώματα πλέον της Βέροιας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Πλατανιά. Ο 27χρονος επιθετικός με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη, όπου πέρασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αφού αγωνίστηκε με τους «ερυθρολεύκους» την περίοδο 2011-15, μίλησε στα «Χανιώτικα Νέα» για την υποδοχή που έτυχε από τον κόσμο, για το παιχνίδι στα Περιβόλια, αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει τον Πλατανιά, «φωτογραφίζοντας» τον Γιάννη Χριστόπουλο. Αναλυτικά τα όσα είπε για:

- την υποδοχή του κόσμου στα Περιβόλια με την ευκαιρία της επιστροφής του: «Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη προς το πρόσωπό μου και θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ. Είναι μία στιγμή πιστεύω που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τη μνήμη μου… Αυτό μου δείχνει σίγουρα την αγάπη που έχει ο κόσμος για μένα και ότι αναγνωρίζει την προσφορά που είχα στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ που έχει εκτιμηθεί αυτό το πράγμα».

-το τι ήταν αυτό που του προκάλεσε την περισσότερη εντύπωση: «Σίγουρα και το πανό μου προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση, αλλά και το χειροκρότημα. Γενικά το κλίμα, όλοι οι άνθρωποι έδειξαν κάτι μοναδικό προς το πρόσωπό μου και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από τη ψυχή μου».

-τον λόγο που έφυγε από τον Πλατανιά: «Ο λόγος που έφυγα από την ομάδα είναι προφανής. Ήταν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που υπήρχε στην ομάδα. Το καλό για την ομάδα είναι ότι το κατάλαβαν κι οι άνθρωποι και μακάρι με αυτή την αλλαγή να μπορέσει η ομάδα να σωθεί! Αυτό είναι το σημαντικό, όχι να φύγω εγώ ή ο καθένας. Ήταν κάποια πράγματα που δεν μπορούσα να τα δεχθώ. Τα έβλεπα από πολύ νωρίς, κάποιοι τα είδαν αργότερα… Μακάρι όλα να είναι για καλό της ομάδας».

-το πώς είναι στη Βέροια και αν νιώθει ευχαριστημένος: «Μια χαρά, όλα καλά στη Βέροια. Όλα είναι καλά».

-το τι βλέπει για την παραμονή, τόσο για τη Βέροια όσο και για τον Πλατανιά: «Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους. Και η Βέροια και ο Πλατανιάς είναι ομάδες που πρέπει να είναι και τη νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία και πιστεύω ότι έχουν το προβάδισμα έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα. Βλέπω τον Πανθρακικό πρώτο υποψήφιο».

Τέλος, τόνισε για το παιχνίδι που έγινε στα Περβόλια: «Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο 20λεπτο ήταν καλύτερος από μας και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Η ομάδα μετά αντέδρασε, ήταν καλύτερη, πίεσε, έκανε ευκαιρίες και της ακυρώθηκε ένα καθαρό γκολ απ’ ό,τι έχω δει κι έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Για μας δεν ήταν θετικό το αποτέλεσμα αλλά κρατάμε την εμφάνιση».