Βαθμολογία

Άνοιξε τα φτερά του στην Νεάπολη

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου, μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης, επί του Ηρακλή Λάρισας, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς άγχος και με σκοπό να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η βροχή που έπεφτε την ώρα του παιχνιδιού, δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα, ο Φουσίκας κατάφερε να σημειώσει γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 19’, ο Ηρακλής απάντησε, όταν ο Μαγαζιώτης, έδωσε στον Ζαφειρίου και αυτός από κοντά δεν τα κατάφερε, μιας και ο Καλαμάτας απέκρουσε την μπάλα.

Τελικά, στο 22ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Φουσίκας από δεξιά, βρήκε τον Γκαραλιάκο και αυτός σημείωσε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, το Μακρυχώρι, έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, στο 60ο λεπτό, όταν ο Τζουμάκας, με σουτ, σημείωσε το 0-2, που έμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Τσώτσος): Κουτσουνάκης, Γιαννακόπουλος, Ντονούδης, Πότσης, Καρλιάμπας, Τσέλιγκας, Κούρτης, Μπέης(65’ Λυτροσυγκούνης), Αθανασόπουλος, Ζαφειρίου, Μαγαζιώτης.

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Μπουζώνας, Κοιλούκος(60’ Αλεξόπουλος), Δάσσιος, Τίκος, Παυλόπουλος, Τζουμάκας(80’ Γιαννακόπουλος), Αργύρης, Φουσίκας, Νικούλης(70’ Τζήκα), Γκαραλιάκος.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Γεωργίου, Μάνος.

Γιώργος Μητσιούλης