Βαθμολογία

Τα Φάρσαλα έκαμψαν την αντίσταση του Δαμασιακού

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε την Μεγάλη Τρίτη στο γήπεδό του της ομάδας του Δαμασιακού με σκορ 2-0. Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι ομάδες πάλεψαν κυριολεκτικά μέσα στο βούρκο, με το συγκρότημα των Φαρσάλων να βγαίνει νικητής. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, τα Φάρσαλα ανέβηκαν στον βαθμολογικό πίνακα και θα κοιτάξουν να πλασαριστούν στην καλύτερη θέση, ενώ ο Δαμασιακός με νίκη την τελευταία αγωνιστικό στο «σπίτι» του και απέναντι στην Φαλάνη εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΛ χωρίς να τον ενδιαφέρουν άλλα ματς…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο ματς και πολύ νωρίς στο 15’ ο Μπένος έκανε την όμορφη γυριστή σέντρα από το ύψος του κόρνερ, στην άλλη πλευρά εκεί ήταν ο Αποστόλης Τσιανάκας, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μαστοροδήμου.

Μετά το 20’ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο ο Δαμασιακός και είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 28’ και 29’ όταν ο Τσιάλτας έβγαλε ωραία πάσα στον Μπουκουβάλα, εκεί βρέθηκε μόνος του προωθημένος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Στο 29’ ο Λόλας έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Γωγάκος πήρε την κεφαλιά η μπάλα ξυστά στο δοκάρι. Στο 45’ η 3η καλή στιγμή για το Δαμάσι, όταν ο Λέτσιος Κ. έκανε τη σέντρα πήρε ο Λόλας έκανε το σουτ η μπάλα ξυστά άουτ.

Στο ξεκίνημα και μόλις στο 46’ ο Βούλγαρης έκανε το σουτ, πολύ ωραία απόκρουση από τον Μαστοροδήμο, το ριμπάουντ πήρε ο Θεοχάρης και έστειλε από πολύ κοντά την μπάλα άουτ.

Στο 60’ ωραία πάσα του Μπένου στον Βούλγαρη ο τελευταίος το σουτ και 1-0. Στο 66’ φάση διαρκείας στα καρέ του Δαμασιακού, εκτέλεσε το φάουλ ο Βούλγαρης, ο Μπένος έγινε κάτοχος, πάτησε την μπάλα έξυπνα στον Τλούπα, αυτός σούταρε, η μπάλα στο δοκάρι, το ριμπάουντ ο Κομισόπουλος και αυτός έκανε το τελικό 2-0.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσούρας, Τσιανάκας Α., Θεοχάρης (60’ Ζαγγανάς), Τλούπας, Κομισόπουλος, Μπένος (85΄Τσούλης), Τσιανάκας Β., Σβερκούλης (66΄Κατσανάκης), Αντωνιάδης, Βούλγαρης.

Δαμασιακός (Σάκης Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Λέτσιος Κ., Καρακάνος, Μπακαϊμης, Τσιάλτας (67’ Σεϊζης Α.), Λόλας (85’ Λέτσιος Α.), Μουσιάρης, Γωγάκος (80’ Τσιτουρτζής), Μπουκουβάλας, Γανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Ζαχαρός, Καραθάνος.