Βαθμολογία

Ατρόμητος και στην βροχή

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης, πιάνοντας έτσι τους 42 βαθμούς στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο Χατζής βρήκε με σέντρα τον Αμαρλαριώτη, που με κεφαλιά, σημείωσε το 1-0. Στην συνέχεια, οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Σαλγκάμη, ενώ ο Σμόλικας απείλησε στο δεύτερο μέρος, κυρίως με τους Γκαραβέλη και Κόκρα.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι και οι τρεις παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή για τον Σμόλικα, είναι νεαροί ποδοσφαιριστές, που ανήκουν στις ακαδημίες της ομάδας.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Βίλλης, Πλιάγκας, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Κουσιάς(55’ Ευαγγέλου), Μούμος(65’ Γαδιτσάκης), Χατζής, Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης, Βιλανάκης.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Στυμονιάρης, Πατσής, Λιάκος, Ντούφας, Ζαμπέτας, Ζιάγκας(46’ Ντανίκας), Κόκρας, Ζιώγας(46’ Σαμαράς), Γκαραβέλης, Γκαλμπογκίνης(46’ Τανάγιας Χρ.).

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Αναστασίου, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης