Βαθμολογία

Κρατούσε εξάσφαιρο ο Φαλανιακός

Ευρεία νίκη με σκορ 6-0 πήρε ο Φαλανιακός, απέναντι στην Νίκαια, πετυχαίνοντας παράλληλα το σκορ της αγωνιστικής. Μάλιστα, το θετικό για την ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, πέρα από το σκορ, ήταν η πολύ καλή παρουσία των νεαρών Αλατά Δ., Κακαράντζα και Φραγκογούλα.

Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Γιάννης Αλατάς, άνοιξε το σκορ, όταν με πλασέ, σημείωσε το 1-0, ενώ στο 26’ ο Αλεξανδρής σημείωσε το 2-0. Στο 44’ ο Παπαγεωργίου έκανε το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε, όταν στο 52ο λεπτό, ο Αλεξανδρής, σημείωσε το 4-0, ενώ στο 70’ ο Παπαγεωργίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0. Το τελικό 6-0, διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό, ο Μπλέντι.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας, Χριστιανίδης(58’ Κακαράντζας), Σουλιώτης, Κόκκινος, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Αλατάς Ι., Αλεξανδρής(68’ Αλατάς Δ.), Βαρσάμης(65’ Φραγκογούλας).

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Γρηγορίου, Πανδρεμένος, Δεμέστιχας, Χονδρονάσιος, Γκερλιώτης(46’ Ψαρούλης), Τριανταφυλλόπουλος, Μπακαρτζής, Τίκας, Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ.(46’ Ολαμένι), Καραφέριας.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Γκαραβέλης, Διαμάντης.                         

Γιώργος Μητσιούλης