Βαθμολογία

Νίκη και ένατη θέση για την Γλαύκη

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Δάφνη Γλαύκης, απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας και πλέον πέρασε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ. Από την άλλη, η ομάδα της Τερψιθέας, για να χάσει στο τέλος, έχοντας ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, εδώ και καιρό.

Στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο με το που ξεκίνησε το δεύτερο, ο Μάριος Πίρε, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Δάφνης, σημειώνοντας το 1-0. Η χαρά ωστόσο δεν κράτησε πολύ, μιας και η ομάδα του Γιώργου Καμάκα, ισοφάρισε στο 55ο λεπτό με τον Κουρούκα, σε 1-1.

Από εκεί και πέρα, η Γλαύκη, απείλησε κυρίως με τους Πριφτή, Νίκο Βράκα, Σερακιώτη και Πίρε. Στο 65ο λεπτό, η ομάδα της Τερψιθέας, έμεινε με δέκα παίκτες, μιας και τραυματίστηκε ο Παραφέστας και αφού δεν υπήρχαν παίκτες να τον αντικαταστήσουν, οι φιλοξενούμενοι, έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Τελικά, στο 72ο λεπτό, ο Μάριος Πίρε, με ψαλιδάκι και με δεύτερο προσωπικό τέρμα, σημείωσε το 2-1, έπειτα από σέντρα του Σερακιώτη. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Γλαύκη, πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, με τον Αγγελακόπουλο, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων όμως, να θεωρούν, ότι έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Δάφνη Γλαύκης: Κουκούτσης, Τσιώλης Ευ., Υφαντής, Αλεξανδρής, Πρίφτης, Σερακιώτης, Πίρε, Μπατζογιάννης(62’ Αγγελακόπουλος), Βεργής(46’ Τζιότζιος), Βράκας Ν., Τσιώλης Ν.(55’ Βράκας Χρ.).

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Ντάλλας, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Τσούτσας, Κουρούκας, Μπαλαμώτης, Μολάς, Τσιώμης, Καραμπούζης(46’ Τζουρμακλιώτης), Τσένος(46’ Ζητούνης).

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Δεληγιάννη, Τσακνάκη.

Γιώργος Μητσιούλης