Βαθμολογία

Πεντάστερη Χάλκη

Εμφατική νίκη πήρε ο Ηρακλής Χάλκης στην έδρα του Βλαχογιαννίου και απέναντι στην τοπική Δόξα με 1-5. Μάλιστα ο Τζατζάκης ήθελε ένα ακόμη γκολ για να «ντυθεί» Ρονάλντο σκοράροντας 4 γκολ.

Το πρώτο γκολ από τον Τζατζάκη ήρθε στο 10’ με ωραία ατομική προσπάθεια θα πλασάρει σωστά για υο 0-1. Στο 18’ ο ίδιος θα κάνει το 0-2 ύστερα από την σέντρα του Παπαδημητρίου. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το 0-3. Αυτή την φορά συνεργάστηκαν τα δύο ακραία μπακ Γουρλιώτης και Σταμάτης με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στην κίνηση και το 0-3. Ο Τζατζάκης θα κάνει χατ-τρικ στο 39’ κάνοντας και το 0-4. Στο 42’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν. Ο Πατσιωτός θα ανατραπεί από τον Πρίφτη στην περιοχή. Ο ίδιος θα αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι για το 1-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και είχαμε μόνο ένα γκολ. Συγκεκριμένα στο 60’ ο Τζατζάκης θα κάνει 4 τα προσωπικά του τέρματα αφού θα σκοράρει μετά από ωραίο ένα-δύο με τον Ζησάκη για το τελικό 1-5.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ. (60’ Γεωργούλας), Αναγνώστου, Καρατζώλης (9’ λ.τ. Παναγιώτου), Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Κουρομπίνας, Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Πατσιωτός, Δήμος.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Κωσταντάς, Σταμάτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Γουρλιώτης, Τσίρκας, Βουγιατζής, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας (82’ Μπικιώτης), Ζησάκης, Τζατζάκης (70’ Κουτάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Μουρουζίκας, Λάκης.

Βασίλης Παπαχατζής