Βαθμολογία

«Καθάρισε» ο Σουλτούκης

Με δύο προσωπικά του γκολ, ο επιθετικός της Νέας Πολιτείας Στέφανος Σουλτούκης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-0 επί του Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, τις φάσεις και στο φινάλε πήραν ακόμη ένα τρίποντο. Από την άλλη η Μελιβοία αν και είναι σε δύσκολη θέση και θα αγωνιά μέχρι το… τέλος για την παραμονή, δεν παρουσιάστηκε καλή. Μάλιστα λίγες ήταν οι φορές που μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Κιόρογλου. Η αναμέτρηση έγινε κάτω από έντονη βροχή και λίγο κόσμο.

Από τα περίεργα του αγώνα, το γεγονός ότι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μελιβοίας, Μάκης Γεωργούλας δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε (51’) από τον πάγκο για διαμαρτυρίες την ώρα του ματς.

Στο 22’ ο Αποστόλου έδωσε στον Αρσένη και αυτός με μπαλιά – τρύπα βρήκε όμορφα τον Σουλτούκη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 33’ φάουλ ο Γεωργούλας, έδιωξε εντυπωσιακά ο Κιόρογλου. Στο 45’ δοκάρι είχε ο Αποστόλου. Τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος, ο Αποστόλου έδωσα πάσα στον Αρσένη, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζεϊμπέκη που έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 57’ ο Αρσένης πήρε την κεφαλιά από κοντά, έδιωξε όμως τερματοφύλακας της Μελιβοίας. Στο 78’ κεφαλιά ο Κατσάνος από κοντά, η μπάλα ελάχιστα άουτ (μεγάλη ευκαιρία για τον Φιλοκτήτη). Στο 86’ ο Αρσένης έδωσε ωραία στον Αποστόλου αυτός έκανε τη σέντρα και ο Σουλτούκης με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Κιόρογλου, Γαρουφαλιάς, Καψιώχας, Παπαμάνος, Φλώρος, Μπαντζέλας, Μπάνος (81’ Καλτσάς), Κολιοφούτης, Σουλτούκης (88’ Μπάρδας), Αρσένης, Αποστόλου (90’ Τσώτσος).

Φιλοκτήτης Μελιβοιας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Σιμψιρής, Κατσάνος, Σουφχάρας, Παπαηλίας, Πασιάς Π., Λιάκος, Πενίκης (80’ Γκόλαντας), Πλατσάς (65’ Γκουντάρας), Γεωργούλας, Λουκανίκας (34’ Ντούμος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γιάντσης, Νίκζας.