Βαθμολογία

Μοιρασμένο παι(χ)νίδι στον Αμπελώνα

Ο Αμπελωνιακός φιλοξένησε την Δήμητρα Γιάννουλης με το σκορ να μένει στο 1-1.Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 11ο λεπτό ο Καραβασίλης με δυνατό σουτ θα κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Γκόλτσιου αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά. Στο 75’ θα έρθει τελικά η ισοφάριση. Ο Χατζούλης θα κάνει την σέντρα και ο Γκόλτσιος θα κάνει το 1-1. Στο 80’ Κακαβίτσης θα κάνει την κεφαλιά με τον Σαρακατσάνη να μπλοκάρει. Για να φτάσουμε στην τελευταία φάση που ανήκει στην Δήμητρα. Στο 88’ ο Καραβασίλης θα κάνει την σέντρα και ο Μανάκας μόνος του με την εστία θα στείλει την μπάλα άουτ και θα μείνει το 1-1.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Μπραζιτίκος, Περήφανος, Τζαρτζάνης, Γκόλτσιος, Χατζούλης, Γρηγορίου, Τσετεροκλής, Κούρος, Νικολακούλης (50’ Μπίκος), Βούκιας (50’ Κακαβίτσης), Κουρούμαλος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσουτσούμης): Σαρακατσάνης, Νασιάκος, Φατούρας, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης, Μανάκας, Μαντζιαφλάρας (87’ Γκαργκανόπουλος), Μπαμπάλης, Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Σκέτσος, Γκανάτσιου.

Βασίλης Παπαχατζής