Βαθμολογία

Πάρντιου: «Μεγάλη νύχτα»!

Το «Selhurst Park» εξεράγη από τους πανηγυρισμούς στη λήξη του αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Άλαν Πάρντιου έκανε λόγο για σπουδαία νύχτα μετά το 2-1 επί των «πολιτών», προσθέτοντας ωστόσο πως θα πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει να βελτιώνεται και ο ίδιος ν' ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις.  

«Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Έχουμε πλέον 39 βαθμούς και θέλουμε να πιστεύουμε ότι πλέον θα είμαστε και την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Η δουλειά μου ολοένα και δυσκολεύει έχοντας κερδίσει πλέον τους Πρωταθλητές της χώρας. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν υπήρξε μυστικό για τη νίκη. Απλά προσπάθεια, αφοσίωση και σωστή οργάνωση. Είχαμε χαρακτήρα και τον βγάλαμε στο γήπεδο» είπε ο κόουτς των «αετών» μετά τη μεγάλη νίκη και πρόσθεσε, αναφορικά με τον πιθανό τερματισμό στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ:

«Οφείλεις να βάζεις στόχους ανάλογα με τις εμφανίσεις που κάνεις και την περίοδο που διανύεις. Εμείς βγάζουμε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας από άποψης εμφανίσεων και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς».