Βαθμολογία

Νομπόα: «Δεν ξέρω αν παίξω στα πλέι οφ»

Ο 29χρονος μέσος του ΠΑΟΚ επεσήμανε πως ακόμη δεν έχει λυθεί το θέμα με τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ.

Η συμμετοχή του Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα προκαλεί πρόβλημα στον ΠΑΟΚ καθώς ο Κριστιάν Νομπόα είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα και θα πρέπει να δώσει το «παρών» στη διοργάνωση. Όμως ο «Δικέφαλος» την ίδια περίοδο θα συμμετέχει στα πλέι οφ της Super League και είναι εξαιρετικά πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες του 29χρονου μέσου που όπως τόνισε ο ίδιος ακόμη το εν λόγω θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

«Είχαμε μια κουβέντα με τον προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη και ανακαλύψαμε πως υπάρχει πρόβλημα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος μπαίνουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα, που καθορίζει ποιος θα βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ποιος στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ξέρω αν θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτά τα παιχνίδια. Το Σάββατο είπα στον προπονητή πως δεν εξαρτάται από εμένα και πως θα πρέπει να μιλήσω με το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Νομπόα μιλώντας στην ιστοσελίδα «ecuagol.com».