Βαθμολογία

Αποχωρεί από τον Ιωνικό ο Σιακάρας

Παρελθόν από την προεδρία του Ιωνικού θα αποτελέσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Φώτης Σιακάρας. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας του Ιωνικού από τις 21/11/15, είχα βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές, όσον αφορά τον τρόπο που θα λαμβάνονται οι αποφάσεις για τη διοίκηση του Συλλόγου.

Στην όποια πορεία είχα στη ζωή μου και στην καριέρα μου μέχρι σήμερα ,δεν επέτρεψα ποτέ να διαβάλουν κάποιοι την ακεραιότητα και το όνομα μου ,ήταν θέμα αρχής.

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι κάποιοι δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια που καταβάλαμε ένα σύνολο ανθρώπων -ανθρώπων μάλιστα- με πορεία δίπλα στον Ιωνικό επί σειρά ετών, δίνοντας αγώνα από όποια θέση κι αν τον υπηρέτησαν με μόνο στόχο να βγει η ομάδα από το τέλμα που είχε πέσει. Έριξαν λάσπη κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους.

Για αυτούς τους λόγους η αποχώρηση μου είναι απλά ζήτημα ηθικής. Γνωρίζοντας όμως πόσο επικίνδυνο θα ήταν να εγκαταλείψω την ομάδα μας σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, 3 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ,ενημερώνω ότι θα παραμείνω στο τιμόνι της μέχρι το τελευταίο σφύριγμα όπου και θα παραδώσω στον ερασιτέχνη για να οδηγήσει το σύλλογο σε γενική συνέλευση. Εγώ τότε εκεί θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα ως απλά ένας ένθερμος φίλαθλος της με το αστέρι στην καρδιά.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ : σ΄ όσους με βοηθούν και με σέβονται , στους παίκτες για τη μεταξύ μας πολύ καλή συνεργασία , έχοντας καλές και άσχημες στιγμές, σε όλη τη Διοικούσα Επιτροπή που στήριζε τις αποφάσεις μου και τέλος στους δυο στενούς συνεργάτες μου τον κ. Λευτέρη Βασιλειάδη και τον κ. Ανδρέα Πασπαλιάρη.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι ένας τεράστιος σύλλογος με πλήθος φίλαθλου κόσμου που θα ζήλευαν όχι μόνο ομάδες που θέλουν να ανέβουν κατηγορία αλλά και ομάδες που ήδη βρίσκονται σε αυτήν. Η πολυφωνία όμως , αν και είναι δημοκρατικό δικαίωμα είναι και μια "πληγή" που κρατάει πίσω την ομάδα στην όποια προσπάθεια γίνεται τα τελευταία χρόνια.  

Εύχομαι η ομάδα μας να βρει το δρόμο της και να γυρίσει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Θεωρώ τιμή μου που υπηρέτησα τον ΙΩΝΙΚΟ από αυτή τη θέση».