Βαθμολογία

Γιάντσης: «Θα κάνουμε τα πάντα»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιάντσης, μίλησε στον Sport 24 Radio για τη νίκη της ΑΕΛ με 1-0 επί του Ηρακλή και την είσοδό της στα πλέι φ της Football League.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιάντσης

Για τον αγώνα: 
«Ήταν μία μεγάλη νίκη απέναντι στον αήττητο Ηρακλή, σε μια δύσκολη έδρα. Ήταν καλή ομάδα, αλλά δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι σήμερα θα κερδίσουμε το παιχνίδι, ότι και να γίνει. Αν και  στο τέλος έγιναν απίστευτα πράγματα και δεν ξέρω αν ήταν καλό η κακό που δεν ήταν τηλεοπτικό. Δεν είναι δική ου δουλειά αλλά έγιναν απίθανα πράγματα. Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο σε αυτά. Δώσαμε μια χαρά στον κόσμο και ελπίζω σε ενάμιση μήνα να τους δώσουμε άλλη μία, την άνοδο».

Για το αν ήταν εύκολο για αυτόν να σκοράρει στο Καυταντζόγλειο, δεδομένου ότι αγωνίστηκε 10 χρόνια με την φανέλα του Ηρακλή: 
«Έχω μεγαλώσει εκεί. Δεν ήταν εύκολο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πλέον είμαι στην ΑΕΛ είμαι επαγγελματίας και τιμώ την φανέλα της ομάδας μου».

Για τις σκέψεις του όταν ο Ηρακλής κέρδισε το πέναλτι και ο Περόνε ετοιμαζόταν να το εκτελέσει:
«Καταρχήν δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά από τη στιγμή που το έδωσε ο διαιτητής όλοι πιστέψαμε στον Αποστολίδη και λέγαμε ότι θα το πιάσει. Σου περνάνε πολλά πράγματα από το μυαλό. Για ποιο λόγο στο 90΄να πάρουν το ψωμί μέσα από το πιάτο σου. Τέλος καλό όλα καλά. Έφυγε ένα μεγάλος βάρος από πάνω μας».

Για την αντίδρασή του όταν εκτέλεσε το πέναλτι ο Περόνε: 
«Ο προπονητής μας ήταν πολύ διαβασμένος. Μας είχε πει ότι σε περίπτωση που θα το εκτελούσε ο Περόνε, 9 στα 10 τα εκτελεί αλά Πανένκα, σκαστά. Και δικαιώθηκε 100%. Βέβαια πήγαμε από τον παράδεισο στην κόλαση και το αντίστροφο».

Για την επόμενη μέρα: 
«Κοιτάμε με αισιοδοξία τα πλέι οφ. Πρέπει να ανασυνταχθούμε. Έχουμε 10 δύσκολα παιχνίδια και ξεκινάμε χωρίς βαθμό. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και θα πάμε σε μια πολύ σκληρή μάχη».

Για τον αν είναι αναστρέψιμη η βαθμολογία: 
«Πιστεύω ότι είναι., ανάλογα και με τα πρώτα παιχνίδια. Στα πρώτα τρία παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Νομίζω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, όπως ήμασταν στα τελευταία πέντε παιχνίδια πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας: 
«Θέλω να τους πω να μας στηρίξουν στα πλέι οφ, όπως το έκανα μέχρι τώρα παρόλο που η χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά και ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ανεβάσουμε την ομάδα».