Βαθμολογία

Κάρβερ: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά»

Ο Τζον Κάρβερ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε πως η Νιούκαστλ ήταν σαφώς κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι με την Σάντερλαντ.

«Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Πάντα λέω ότι οι ομάδες μου θα δίνουν το 100% αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το γκολ του Ντεφό, ειδικά με το αδύναμο πόδι του, ήταν μοναδικό. Αν είχαμε πάει στα αποδυτήρια με 0-0 θα ήμουν ευχαριστημένος. Τους ακολουθούσαμε στα πάντα. Δεν παίξαμε καθόλου καλά.

Ήμασταν αρνητικοί. Κάθε μέρα στις προπονήσεις είμαι το πιο θετικό άτομο που μπορεί κάποιος να συναντήσει. Δεν αγχώνω κανέναν και θέλω οι παίκτες να κάνουν το ίδιο. Αλλάήμασταν πολύαρνητικοί εκεί έξω. Η τετράδα της άμυνας ήταν καλή, αλλά οι υπόλοιποι καθόλου» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια στάθηκε στα συγχαρητήρια που έδωσε ο Κρουλ στον Ντεφό για το γκολ, που προκάλεσαν αρνητική αντίδραση στον κόσμο της Νιούκαστλ:

«Εάν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για τον σύλλογο αυτός είναι ο Τιμ Κρουλ. Όταν έχουμε προβλήματα βγαίνει μπροστά. Είναι τρελός για τη Νιούκαστλ. Μας τσακίζουν όταν δεν ακολουθούμε τα αθλητικά ιδεώδη, αλλά όταν βλέπεις τέτοια γκολ πρέπει να το αποδεχθείς. Θα μας πονάει για εβδομάδες, μήνες και χρόνια. Μέχρι να τους νικήσουμε».