Βαθμολογία

«Ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου»

Ο Ζερμέιν Ντεφό μίλησε για το εξαιρετικό τέρμα του, που χάρισε στη Σάντερλαντ τη νίκη επί της Νιούκαστλ με σκορ 1-0, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από τα καλύτερα της καριέρας του. «Απίστευτο συναίσθημα» σχολίασε μεταξύ άλλων, με την κάμερα να τον έχει να συλλάβει να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

«Είναι ένα από τα καλύτερα τέρματά μου. Ήταν και με το αριστερό. Ακόμη κι ένα tap-in θα ήταν σημαντικό σε τέτοιου μεγέθους παιχνίδι. Όταν έπεφτε η μπάλα επικεντρώθηκα μόνο στο να την βρω καλά. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας έκανα πολλή προπόνηση σε σουτ με το δεξί και με το αριστερό και όταν χτύπησα την μπάλα ήξερα ότι θα πάει μέσα.

Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα όταν την είδα να καταλήγει στα δίχτυα. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί όλοι ήθελαν τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι στην συνέχεια γιατί εάν δώσεις βάση στην πίεση δεν θα κάνεις καλή εμφάνιση.

Τα παιδιά μου είχαν πει για το τι ατμόσφαιρα θα συναντούσαμε και ήταν πραγματικά εξαιρετική. Τους κερδίσαμε για 5η διαδοχική φορά. Τι στιγμές! Οι οπαδοί είναι χαρούμενοι και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα» ανέφερε ο Άγγλος στράικερ.