Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου»

Συγχαρητήρια έδωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στους παίκτες του και την διοίκηση του Τυρνάβου μετά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Σερρών. Αναλυτικά η Συνέντευξη Τύπου:

Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Εθνικού Σερρών): «Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η μία ομάδα είχε κίνητρο γιατί «καιγόταν» γι αυτό το ματς. Εμείς παίξαμε με νέα παιδιά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτό δηλαδή που διδάσκουμε στα νέα παιδιά. Δίκαια κέρδισε ο Τύρναβος. Εύχομαι στον Αποστόλο Χαραλαμπίδη και στην ομάδα του καλή τύχη στα μπαράζ και να πετύχει τον στόχο».

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Τυρνάβου): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Μετά την ήττα στον Φωκικό και τα λάθη που κάναμε εκεί. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε γιατί δεν γίνεται να αναιρέσουμε όλη αυτή τη προσπάθεια που κάναμε όλη αυτή τη χρονιά για δύο βδομάδες που παίζαμε με δύο ομάδες που δεν έχουν κίνητρο. Έτσι όλη τη βδομάδα ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήξερα οτι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Από την αρχή του παιχνιδιού ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε υπομονή. Συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια που μια ομάδα έχει κίνητρο η μπάλα δεν μπαίνει μέσα. Χάσαμε το πέναλτι και κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά ευτυχώς όλα καλά. Ήρθαν τα δύο γκολ στο τέλος. Κερδίσαμε το παιχνίδι.
Κάναμε μια πολύ καλή πορεία από τότε που ήρθα στον Τύρναβο. Όταν ήρθα είχαμε έναν βαθμό και από τoτε φτάσαμε να έχουμε 29. Με ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολο και τρία ντέρμπι στη σειρά. Και καταφέραμε αυτή την ομάδα σε πρώτη φάση να την σώσουμε και με πλεονέκτημα αν δεν είχαμε το αρνητικό αποτέλεσμα στον Φωκικό. Αλλά δεν πειράζει. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε και να μάθουμε πότε είναι τα play-out».

Κώστας Κρεββατάς (παίκτης Εθνικού Σερρών): «Ένα ματς στο οποίο δώσαμε και την ψυχή μας και ας μην είχαμε κίνητρο. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Κάποια παιδιά γίνανε τώρα επαγγελματίες. Ο κ. Αλεξίου μας έχει δώσει ψυχολογία από την ώρα που ήρθε. Είναι πολύ καλός άνθρωπος τον ευχαριστούμε. Πέσαμε εμείς. Είμαστε νέα παιδιά και πρέπει να παίξαμε για την αξιοπρέπεια μας. Αυτό κάναμε σε κάθε παιχνίδι».

Δημήτρης Σουλιώτης (παίκτης Τυρνάβου): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την νίκη που κάναμε και κρατηθήκαμε στην κατηγορία. Ήταν μια αγχωτική νίκη για μας. Ήρθαν τα γκολ προς το τέλος και πετύχαμε τον στόχο μας. Τώρα ο στόχος είναι να πάμε στα play-out και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να σώσουμε την ομάδα.
Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον τερματοφύλακα της ομάδας, τον Βασίλη Μάλτζαρη που έκανε εγχείριση στον ώμο του χθες και του ευχόμαστε όλοι οι παίκτες περαστικά και γρήγορη επάνοδο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον γιατρό της ομάδας τον Γιώργο Μπασδέκη που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα».