Βαθμολογία

Επική νίκη η ΑΕΛ!!!

Η ΑΕΛ πήρε μια παλικαρίσια νίκη στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τον Ηρακλή με 0-1 και έτσι κατάφερε να μπει στα πλέι οφ! Στο 105’ ο Αποστολίδης έπιασε το πέναλτι – εφεύρεση του  διαιτητή που εκτέλεσε ο Περόνε! Έξαλλα τα πανηγύρια στο τέλος από την αποστολή της ΑΕΛ και δικαιολογημένα!

Το φιλμ του αγώνα

3' Κεφαλιά του Νεμπεγλέρα, ο Χουάντερσον βγαίνει και μαζεύει.

4' Σουτ του Σιατραβάνη, η μπάλα κοντράρει και οι αμυνόμενοι απομακρύνουν.

6' O Αποστολίδης είναι εκτός θέσης, με τον Μπουκουβάλα να προσπαθεί να τον αιφνιδιάσει, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΛ σώζει την εστία του.

23' Ο Μπόγιοβιτς μπαίνει μέσα στην περιοχή, πασάρει στον Σερζίνιο, αλλά αυτός δεν μπορεί να πιάσει το σουτ μόνος στην καρδιά της άμυνας.

27' Εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο, ο Λουκίνας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ. Κόρνερ ζητούν οι γηπεδούχοι.

45'+1' Σέντρα του Σιατραβάνη, κεφαλιά του Λουκίνα η μπάλα άουτ.

60' Αποβλήθηκαν ο προπονητής της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης. Μεταξύ των δύο υπάρχει μεγάλη ένταση.

69' Εκτέλεση φάουλ του Σερζίνιο, ο Χουάντερσον δύσκολα παραχωρεί κόρνερ.

83' Η ΑΕΛ παίρνει το προβάδισμα με κεφαλιά του Γιάντση! Προηγήθηκε κούρσα του Ν' Γκεσάν και σέντρα από αριστερά (0-1).

90'+5' Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή (!) που δεν υπήρχε!!! Ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη στον Δεληζήση. Πολύ μεγάλη ένταση πραγματικά από την απόφαση του διαιτητή που τίναξε το ματς στον αέρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης 88’ Τσιλιανίδης), Λουκίνας (60’ Περόνε), Πασάς, Σιατραβάνης (64’ Τσιλιγκίρης), Ρομάνο.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας (82’ Γιάντσης), Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο (51' Ν' Γκεσάν), Σερζίνιο (77’ Ελιομάρ), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών). Βοηθοί: Δόσης (Αθηνών), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)