Βαθμολογία

Χέντερσον: «Εμείς συνεχίζουμε»

Κατηφής ήταν ο Τζόρνταν Χέντερσον στο flash interview αμέσως μετά την ήττα (4-1) της Λίβερπουλ από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας κι όπου βγάλει» υποστήριξε ο Άγγλος.  

Ο αρχηγός των «κόκκινων», απόντος του Στίβεν Τζέραρντ, τίμησε το περιβραχιόνιο που φοράει και βγήκε μπροστά να μιλήσει έπειτα από το πολύ κακό αποτέλεσμα της ομάδας του, στο ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες».

«Ξέραμε πριν καν έρθουμε στο “Έμιρεϊτς” ότι είχε γίνει πολύ δύσκολο πλέον το πράγμα για την πρώτη τετράδα Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να δίνουμε ό,τι μπορούμε σε κάθε αγώνα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αν εμείς κάνουμε ένα καλό σερί...» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Άρσεναλ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και το περιμέναμε αυτό. Καταφέραμε, αντέξαμε και μετά ανεβήκαμε κι εμείς και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους δεν ήμασταν καθόλου καλοί και πρέπει να βελτιωθούμε και στο ένας με έναν. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να παίζουμε για την υπερηφάνεια μας. Πετύχαμε ένα γκολ, πιστέψαμε ότι ίσως ήταν ευκαιρία για να γυρίσει η κατάσταση, όμως ήταν μάταιο...».

Ερωτηθείς για τη φάση της αποβολής του Τσαν, υποστήριξε ότι: «Είναι πλήγμα για εμάς που ακόμα ένας παίκτης είναι τιμωρημένος. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν αυστηρή η απόφαση του ρέφερι γιατί προσπάθησε να πιέσει τον Γουέλμπεκ και γλίστρησε για να πέσει πάνω του».