Βαθμολογία

«Στο χέρι της Ντόρτμουντ η πώληση του Χούμελς»

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα κρίνει το μέλλον του Ματς Χούμελς στην ομάδα, όπως και το αν θα προβεί στην πώλησή του σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση για τον Γερμανό αμυντικό στα γραφεία του συλλόγου, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή των Βεστφαλών, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε. Ξεκάθαρος αναφορικά με τις διαδικασίες που θα υπάρξουν σε περίπτωση πρότασης για τον Ματς Χούμελς, ήταν ο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει κοντά στα 45 εκ. λίρες για την απόκτηση του αρχηγού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου επεσήμανε πως το μέλλον του παίκτη θα παρθεί αποκλειστικά και μόνο από τη διοίκηση της ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή είναι μία χαζή κατάσταση επειδή δεν υπάρχει πρόταση. Εάν φτάσει μία, θα τη συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα πάρουμε μία απόφαση. Έχουμε χάσει έναν μεγάλο παίκτη κάθε χρονιά, αλλά δεν σταματάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο», ανέφερε πρωτίστως.

«Ο Χούμελς ξέρει την κατάσταση με το συμβόλαιό του. Η απόφαση για το που θα παίζει την επόμενη σεζόν θα παρθεί από την Ντόρτμουντ», προσέθεσε.