Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Μεγάλη η διαφορά, θέλουμε 3η θέση»!

Από τη στιγμή που η 4η θέση μοιάζει «καπαρωμένη» μετά την ήττα των Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον, ο Λουίς Φαν Χάαλ έθεσε ως νέο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την εξασφάλιση της 3ης που θα στείλει την ομάδα του απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  

«Υπάρχει ακόμα δρόμος. Το καλό είναι ότι τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Σαουθάμπτον ηττήθηκαν. Η απόσταση είναι μεγάλη. Πρέπει να δούμε τώρα εάν η διαφορά παραμείνει μεγάλη και για την Τότεναμ. Από μεριά μας πρέπει να διεκδικήσουμε την 3η θέση», ήταν το σχόλιο του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί της Άστον Βίλα:

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ενάντια σε μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Δημιουργήσαμε τέσσερις ή πέντε καλές ευκαιρίες, όμως αδυνατούσαμε να βρουμε δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά τα καταφέραμε την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν το τέλος του 45λεπτου. Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση, όμως  δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος το ισορροπήσαμε αυτό».