Βαθμολογία

Μπορούσε και να το πάρει ο Ιπποκράτης

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιπποκράτη και Όλυμπο Γόννων, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, έπαιξαν αρκετά καλά, δημιουργώντας επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του Καραναστάση, ωστόσο αρκέστηκαν στον πόντο της ισοπαλίας, στην προσπάθεια που κάνουν για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Στο 27’ ο Ροκούδης σημείωσε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας, ενώ οι Γόννοι, που στην συνέχεια ανέβασαν στροφές, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ριζούλη, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα, στο 41ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά, όταν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Μπασιάκος ανατράπηκε στην περιοχή των Γόννων, με τους γηπεδούχους να ζητάν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ιπποκράτη, η οποία ήταν και η δεύτερη, με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων και το παιχνίδι έληξε με τελικό σκορ το 1-1.

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Τσόγιας, Τσουμάνης, Μπασιάκος, Κουμαντζέλης, Τσιόγκας, Μικερτζής, Κουτσιμάνης, Κιούσης, Ροκούδης, Γκιόσι(68′ Γκαντούνας), Φραχόλι(90′ Νταμπαλέτσιος).

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Κανταρίνος, Τσιντζιλώνης, Τσιαπλές, Μαργκεκάι, Τσούγιας, Ντόι, Πραγκαφίλης(65’ Μάντζιαρης Στ.), Καλούσης, Μάντζιαρης Ν., Ριζούλης.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Μπάρκας, Γοργοτσιάς.

Γιώργος Μητσιούλης