Βαθμολογία

Νίκη-ανάσα για τους Καλαρρύτες

Νίκη με σκορ 3-2 πήραν οι Καλαρρύτες απέναντι στους Λύκους για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και έκαναν ένα μεγάλο άλμα για την παραμονή τους.

Οι Λύκοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζήκα μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ ο Αλεξανδρής έκανε το 0-2 στο 23’, με την χαρά όμως να μην κρατάει πολύ για την ομάδα της Λάρισας, αφού δύο λεπτά αργότερα, ο Γκόγκος μείωσε σε 1-2 για τους Καλαρρύτες και ο Ρούμπος, στο 40ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους, οι Καλαρρύτες έκαναν και την απόλυτη ανατροπή, όταν στο 48’ ο Κοταρέλας, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι Λύκοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταυρόπουλος, ενώ στην συνέχεια τραυματίστηκε και ο Αλεξανδρής, χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης του στον πάγκο.

Καλαρρύτες(Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Παρασχάκης, Μουστάκας, Ρούμπος, Φασούλας(65’ Μπάτζιος), Γκόγκος, Κουλούρης, Βασιλόπουλος, Κοταρέλας, Δασκαλόπουλος(60’ Βιλανάκης), Κωνσταντάς(80’ Ανδρεού).

Λύκοι(Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μουτσάι, Γκαλμπογκίνης, Τζήκας, Καψάλης, Λιντζερίνος, Αλεξανδρής, Σταυρόπουλος, Μάνης(85’ Αλεξίου), Μήτρος, Λάλας(54’ Μπουρονίκος), Τζήμας.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Δημήρης, Παπαγεωργίου.

Γιώργος Μητσιούλης