Βαθμολογία

Κέρδισε και τρέχει να προλάβει ο Λαρισαϊκός

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Λαρισαϊκός απέναντι στο Δασοχώρι και θα κάνει τεράστια προσπάθεια από δω και πέρα, για να παραμείνει στον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό, με τον Ευθυμιάδη, όμως στο 20’ ο Ακριβόπουλος ισοφάρισε για το Δασοχώρι. Ο Λαρισαϊκός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 27’ με τον Κουτσογιώργο Ι., που έκανε  το 2-1, ενώ στο 33’ ο Ευθυμιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το 3-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο 82’ με τον Κουτσογιάννη, που διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Τέλος, να σημειωθεί ότι το Δασοχώρι, είχε και δύο δοκάρια, στο 5’ και στο 8’ με τους Ακριβόπουλο και Ζαμπούλη.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πάτσης, Θεοχαρίδης, Φλορίν(27’ Παναγιωτίδης), Γενητσεφτσής, Ρομουλίνο, Σαγάνης, Γιώργης, Κουτσογιώργος Ι.(70’ Γκόλαντας), Ευθυμιάδης(75’ Μικερτζής Α.), Παπαγιαννόπουλος Κ., Τσιμπουκλής.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Μιχάλης Μαλαμάς): Παπανικολάου, Φραγκογούλας, Τσέτσιλας, Σκριάπας, Καπάι(20’ Μπουχλαριώτης, 85’ Κουκουλιόπουλος), Σαχίνης, Ζαμπούλης, Ακριβόπουλος, Δαμασιώτης, Παλάντζας, Κουτσογιάννης.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Πατσής, Σούλης.

Γιώργος Μητσιούλης