Βαθμολογία

Νίκη ανόδου για το Ελευθεραί

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε το Ελευθεραί, μέσα στην Αμπελιά και πλέον συγκατοικεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Απόλλων Βρυσιών, έχοντας 45 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με τον Καββαδία που σημείωσε το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κατσαρό, ενώ πήραν και το προβάδισμα με τον Ντίνο στο 52ο λεπτό. Στο 60’ μάλιστα, Κατσαρός είχε και δοκάρι. Από κει και πέρα, το Ελευθεραί κατάφερε να κάνει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά, με δύο τέρματα των Βαλώζου(87’) και Θεοδώρου(90’+1’) που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες συγχαίρουν τους διαιτητές για το έργο τους, ενώ το Ελευθεραί ευχαριστεί και την Αμπελιά για την φιλοξενία.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κώστας Σταματόπουλος): Αποστολάκης, Ακρίβος, Κουλάκογλου, Κοντοβάς, Κατσικόπουλος, Θανόπουλος(70’ Μπρόζος), Παναγιωτόπουλος, Σουλιώτης, Σαλής, Ντίνος, Κατσαρός.

Ελευθεραί(Βαγγέλης Κώτσιος): Δημόπουλος, Κατσιαβριάς(75’ Βαλώζος), Καρβούνης, Μέκρας Χρ., Σαράντης, Μέκρας Γ., Θεοδώρου, Καραγιάννης, Ευστρατίου, Καββαδίας, Μπαντούκας(50’ Ζαφείρης).

Διαιτητής: Κουρδής Βοηθοί: Πατέτσος, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης