Βαθμολογία

«Τετραπέρατος» Δαμασιακός

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Δαμασιακού απέναντι στην Δάφνη Γλαύκης νικώντας με 4-1. Το παιχνίδι φάνηκε να το «καθαρίζει» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο αφού νικούσε με 3-1.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και έτσι κατάφεραν και σκόραραν στο 10’. Ο Λόλας θα κερδίσει τις κόντρες και με πλασέ θα κάνει το 1-0.5 λεπτά μετά ο Γωγάκος θα κάνει το 2-0 ύστερα από ωραία μπαλιά του Μπουκουβάλα.

Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν στο 28’ με τον Μπατσογιάννη. Το σκορ του ημιχρόνου θα είναι 3-1 με τον Γανό να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά θα σκοράρει. Ο Γανός μπορούσε να σκοράρει στο 44’ αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ που έκανε από τα 50 μέτρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο 81’ ο Μπουκουβάλας θα δώσει πάσα «πάρε βάλε» στον Γωγάκο και αυτός θα κάνει  ο τελικό 4-1.

Δαμασιακός (Θανάσης Γαδρής): Μαστοροδήμος, Μπακαϊμης, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Μούργκας, Τσιάλτας (75’ Σεϊζης-Μπανάκας), Μουσιάρης, Γανός, Μπουκουβάλας, Λόλας (86’ Τσιτουρτζής), Γωγάκος (83’ Λέτσιος Σ.).

Δάφνη Γλαύκης (Φώτης Γκουζιώτης): Κουκούτσης, Μπατσογιάννης (65’ Κούτης), Τσιώλης, Αλεξανδρής (78’ Τζιότζιος), Υφαντής, Πρίφτη, Σερακιώτης, Βεργής, Πίρε, Βράκας, Μίχος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Δήμου, Καραθάνος.