Βαθμολογία

Ζιρού: «Μπορεί η Άρσεναλ τον τίτλο»

Αν και γνωρίζει εκ των προτέρων ότι είναι δύσκολο, ο Ολιβιέ Ζιρού πιστεύει πως σε περίπτωση που η Άρσεναλ καταφέρει να κερδίσει στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει τις δικές της πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Πεπεισμένος ότι η Άρσεναλ έχει τη δική της ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο, εμφανίστηκε ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Γάλλος άσος, μιλώντας στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Μάρτιο, τόνισε πως όσο δύσκολο και αν είναι, οι «κανονιέρηδες», αν συνεχίσουν με νίκες μέχρι τέλους, μπορούν να πετύχουν κάτι καλό.

«Θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά, χρειάζεται να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και εάν πετύχουμε τη νίκης στα εναπομείναντα παιχνίδια, ίσως να μπορούμε να κοιτάξουμε τα αποτελέσματα της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι», επεσήμανε αρχικά.

«Ναι, μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο, αλλά θα είναι δύσκολο, προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θέλουμε να το συνεχίσουμε», σημείωσε στη συνέχεια.