Βαθμολογία

Παπαθανασάκης: «Μας έχουν δώσει μεγάλη χαρά»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, μέσω γραπτής δήλωσης που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Σπύρος Παπαθανασάκης: «Έχουμε πετύχει κάτι πραγματικά εκπληκτικό μέσα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Προσωπικά, νιώθω μεγάλη τιμή να είμαι κομμάτι του Ηρακλή, αυτής της μεγάλης ομάδας, που ενσαρκώνει τη σκληρή δουλειά, το ταλέντο, την αφοσίωση και το αγωνιστικό πνεύμα, τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Μέσα στο γήπεδο οι παίκτες μας ποτέ δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια, είναι θαρραλέοι, δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τον στόχο μας. Η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, και από ό, τι έχω δει, για τον Ηρακλή μας, ενσαρκώνει όλα αυτά που νιώθουμε και αυτοί μας το αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι.
Μας έχουν δώσει μεγάλη χαρά και μια βαθιά ικανοποίηση την οποία κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει σε λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια.
Κατά τους τελευταίους μήνες, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν έρθει δίπλα μας εντός και εκτός του γηπέδου για να υποστηρίξουν τον Ηρακλή – από τους παίκτες και το προσωπικό μέχρι τους οπαδούς – και αυτό είναι τελικά το  κλειδί της επιτυχίας μας. Αυτή είναι η δύναμη που όλοι μοιραζόμαστε.
Όλο αυτό με αφήνει έκπληκτο και ξέρω ότι είμαι πραγματικά ευλογημένος, να είμαι ένα κομμάτι του Ηρακλή. Τώρα, πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Ζητώ λοιπόν από όλους τους οπαδούς μας να δείξουν τη δύναμή τους και να έρθουν να υποστηρίξουν αυτήν την αφοσιωμένη και υπερήφανη ομάδα, που έχει αγωνιστεί σκληρά για να τιμήσει τα χρώματα μας, στα 14 τελευταία παιχνίδια μας, ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή».