Βαθμολογία

Μιλάει για όλα ο Παπαϊωάννου

Μετά και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει ρεπό στην 26η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου, ο πρόεδρος της Λαμίας, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ την Παρασκευή (/4), θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Λύτρας θα είναι ο εκπρόσωπος της διοίκησης στο αθλητικό και τεχνικό τμήμα της ομάδας. Τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη (15/4) θα πραγματοποιηθεί η Συνέλευση των Μετόχων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης τη Μ. Δευτέρα (6/4/2015) στις 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Πλατεία Ελευθερίας 3, β΄ όροφος). Η Συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μόνο με την παρουσία δημοσιογράφων. 

Επίσης, την Τετάρτη 15/4/2015 το απόγευμα θα γίνει Συνέλευση Μετόχων για Οικονομικά και Διοικητικά θέματα. Ακόμη, εκπρόσωπος της διοίκησης στο αθλητικό και τεχνικό τμήμα της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Γιάννης Λύτρας.