Βαθμολογία

Εργοτέλης: «Όλοι μαζί για την υπέρβαση»

Αποφασισμένοι είναι στον Εργοτέλη να παλέψουν για την παραμονή τους στη Super League και με ανακοίνωσή τους ζητούν από τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες.

Γι’ αυτό τους καλεί να δώσουν δυναμικό παρών την Κυριακή (5/4, 17:15) στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, προκειμένου να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» μια ακόμα υπέρβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η πίστη μας ότι ο Εργοτέλης μπορεί ακόμα μια φορά να ξεπεράσει εμπόδια που φαίνονται ανυπέρβλητα, ξέρουμε ότι προκαλεί ανησυχία και άγχος σε αυτούς που νομίζουν ότι έχουν ήδη πετύχει το σκοπό τους.

Ξέρουμε όμως, ότι προκαλεί επίσης και το ένστικτο του κόσμου του Εργοτέλη, του Ηρακλείου και της Κρήτης να πάρει μέρος στη πιο μεγάλη μάχη της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας.

Μια μάχη που αυτή τη φορά δεν θα είναι άνιση. Δε θα το επιτρέψουμε να είναι. Μια γροθιά για ένα σκοπό: Την αρχή μιας ακόμα ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.

Αυτό το μήνυμα θα στείλουν οι παίκτες της ομάδας μας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το μήνυμα θα φύγει, με τη φωνή σας, από τις εξέδρες του  Παγκρήτιου  Σταδίου την ερχόμενη Κυριακή στις 17:15.