Βαθμολογία

Μινιολέ: «Έμαθα πολλά φέτος στη Λίβερπουλ»

Τη δύναμη να ξεπερνάει δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτή που τον έστειλε στον πάγκο στα μισά του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, βρήκε μέσα του ο Σιμόν Μινιολέ, τονίζοντας ότι η δεύτερη σεζόν του στη Λίβερπουλ, ήταν αρκετά εποικοδομητική σε επίπεδο εμπειριών.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας παραγκωνίστηκε για λίγα παιχνίδια τον Δεκέμβριο, έχοντας δείξει ότι χρειαζόταν να δουλέψει αρκετά για να μπορεί να τον εμπιστευθεί ξανά ο Μπρένταν Ρότζερς.

Με την έλευση του 2015, άρπαξε την ευκαιρία ξανά και πήρε πάλι τη φανέλα του βασικού γκολκίπερ στο σπίτι του. Μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε και πως κατάφερε να παραμείνει δυνατός και να κάνει άμεσο come-back, είπε:

«Παρέμενα αισιόδοξος και συνέχισα να δουλεύω. Κάθε τερματοφύλακας περνάει από τέτοιες δύσκολες μέρες και καταστάσεις και πρέπει να είσαι δυνατός για να αντέξεις και να επιστρέψεις εκεί που θέλεις. Κοιτούσα μπροστά, σκεφτόμουν κάθε ματς και δούλευα. Πάντα ήθελα να βελτιώνομαι και να εμφανίζομαι όσο γίνεται καλύτερος. Έμαθα πολλά στον δεύτερο χρόνο μου στη Λίβερπουλ. Πάντα θα υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψεις και να μάθεις. Είμαι 27 ετών όμως κάθε μέρα μαθαίνω και από κάτι. Αυτό σε βοηθάει να ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις».