Βαθμολογία

Απόφαση την Πέμπτη για Μουμίν

Εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της Λαμίας για αντικανονική συμμετοχή του Χουσεΐν Μουμίν. Την Πέμπτη (02/04) θα γνωρίζει η Λαμία αν θα έχει καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας το οποίο οι Θεσσαλοί πήραν στα χαρτιά. Η ομάδα της Φθιώτιδας κατέθεσε έφεση, η οποία εκδικάστηκε την Τετάρτη (01/04) και σε αυτή επανέλαβε ό,τι και στο πρωτοβάθμιο όργανο.

Από πλευράς Λαμίας το «παρών» στη διαδικασία έδωσε ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και οι μάρτυρες, Θανάσης Ρεπετσάς, Δημήτρης Ζουλιώτης. Σύμφωνα με τον νομικό της ΠΑΕ, Νίκο Κυρκούδη, ο βοηθός Λάζάρης πήρε το φύλλο αγώνα και το συμπλήρωσε… σπίτι του, με αποτέλεσμα να αναφερθούν όσα επιβαρυντικά έφεραν την τιμωρία του Χουσεΐν Μουμίν.

Οι Ρεπετσάς, Ζουλιώτης αρνήθηκαν ότι συνέβη το παραμικρό στα αποδυτήρια του αγώνα με τον Πιερικό, ενώ ο νομικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Λάμπρος Μπίρδας τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» έπρεπε να περιμένουν αντίγραφο του φύλλου αγώνα και όχι να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη (02/04).

Πηγή: footballleaguenews.gr