Βαθμολογία

Mε εξάρα στην Κύπρο

Με τον Ρεχάγκελ στον πάγκο η Εθνική κέρδισε με 1-6 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Με πρωτοβουλία του τότε αρχηγού και νυν Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και της Κύπριας Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους η ομάδα του 2004 έκανε reunion αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση την Κύπρο στο ΓΣΠ την Τετάρτη (1/4).

Οι διαφορές των πρωταγωνιστών του τότε με σήμερα είναι μεγάλες, αλλά η τέχνη της μπάλας δεν ξεχνιέται και με τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο η «γαλονόλευκη» κέρδισε με 6-1. Για την ιστορία, ο σκόρερ του μεγάλου τελικού, Χαριστέας άνοιξε το σκορ στο 6’ και στο 13’ ήρθε η απάντηση της Κύπρου με τον Κωνσταντίνου.

Για την Κύπρο αγωνίστηκαν οι: Μορφής, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφας, Σατσιάς, Θεοδότου, Μάριος Ηλία, Κωνσταντίνου, Οκκάς, Γιασεμάκης, Νεοφύτου, Οκκαρίδης, Μιχαήλ, Δασκαλάκης, Ν. Γεωργίου, Χριστοδούλου, Εγκωμίτης, Λουκά, Κονναφής, Αριστοκλέους και Σ. Γεωργίου.

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν οι: Νικοπολίδης, Mπασινάς, Γκούμας, Δέλλας, Νταμπίζας, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Καψής, Νικολαΐδης, Γιαννακόπουλος, Φύσσας, Χαλκιάς, Βενετίδης, Χαριστέας, Ζαγοράκης, Λάκης, Κατεργιαννάκης, Καφές, Γεωργιάδης και Βρύζας.