Βαθμολογία

Έκανε πρόταση για Ντιμπάλα η Άρσεναλ

Πρόταση στην Παλέρμο για την απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα έκανε η Άρσεναλ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου. Προτιμάει τους «κανονιέρηδες» ο Αργεντινός, αλλά το ποσό που ζητούν οι Ιταλοί είναι αστρονομικό.

Όπως ανέφερε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι οι «κανονιέρηδες» απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον 21χρονο στράικερ, ενώ στην κούρσα για την απόκτησή του βρίσκεται και η Γιουβέντους, η οποία έκανε επίσης την δική της πρόταση.

Τα χρήματα, ωστόσο, που ζητούν οι Ιταλοί ενδεχομένως να κάνουν τον Αρσέν Βενγκέρ να αναζητήσει άλλες λύσεις, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο Τζαμπαρίνι αξιώνει τον ποδοσφαιριστή του όσο κάνουν δύο Μεσούτ Εζίλ!

«Έχουμε δεχθεί προτάσεις από την Γιουβέντους και την Άρσεναλ. Ο Τριούλτζι, ο ατζέντης του Πάολο, θα έρθει στην Ιταλία την Παρασκευή. Ζητάω πάνω από 40 εκ. ευρώ για την μεταγραφή του.

Ο Ντιμπάλα θα προτιμούσε να μείνει στην Ιταλία, αλλά η Άρσεναλ είναι η πρώτη του επιλογή, αφού του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Βενγκέρ» ήταν το σχόλιο του προέδρου της Παλέρμο.