Βαθμολογία

Ρέινα: «Αποχαιρέτησα όπως ήθελα τους οπαδούς»

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ και να τους αποχαιρετήσει όπως ακριβώς ήθελε, μέσα στο γήπεδο, βρήκε ο Πέπε Ρέινα με τη συμμετοχή του στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσαν οι Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραγκερ το μεσημέρι της Κυριακής στο «Άνφιλντ».

Ο Ισπανός πορτιέρο της Μπάγερν Μονάχου ήταν προσκεκλημένος στο σπουδαίο φιλικό που διεξήχθη στο «σπίτι» της πρώην ομάδα του και τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές που βίωσε, επιστρέφοντας στον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε με μεγάλη αγάπη για οχτώ χρόνια.

«Σίγουρα ήταν πολύ έντονα συγκινησιακά στιγμές ... Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα στο “Άνφιλντ” και είμαι περήφανος και τυχερός που βρέθηκα στη Λίβερπουλ και πέρασα οχτώ πανέμορφα χρόνια. Μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω και ν' αποχαιρετήσω όπως ακριβώς ήθελα τους οπαδούς και να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Στίβι και τον Κάρα για την πρόσκληση στο φιλικό. Ήταν μια υπέροχη μέρα για όλους όσοι συμμετείχαμε» δήλωσε ο Ρέινα.