Βαθμολογία

Φιλικό στην Κύπρο για την Εθνική του 2004

Η Εθνική ομάδα που ανέβασε όλους τους Έλληνες στα ουράνια το 2004 με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα βρεθεί για μία ακόμα φορά στο γήπεδο στο ιστορικό φιλικό της Τετάρτης (1/4) μς την Κύπρο στο ΓΣΠ στη Μεγαλόνησο. Την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στους «Εθελοντές Γιατρούς» την είχε ο άλλοτε αρχηγός της «γαλανόλευκης», Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους.

Στον πάγκο της Εθνικής θα καθίσει ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος είχε αποχωρήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και έκτοτε δεν είχε δώσει το «παρών» σε άλλες εκδηλώσεις της ομάδας. Δίπλα του θα είναι ο βοηθός του, Γιάννης Τοπαλίδης, ενώ προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κώστας Καπιτανής με με βοηθούς τους Φρίξο Πέτρου και Ανδρέα Ξάνθου και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Γερασίμου.

Για την Εθνική θα αγωνιστούν οι Mπασινάς, Νικοπολίδης, Γκούμας, Δέλλας, Νταμπίζας Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Καψής, Νικολαΐδης, Γιαννακόπουλος, Φύσσας, Χαλκιάς, Βενετίδης, Χαριστέας, Ζαγοράκης, Λάκης, Κατεργιαννάκης, Καφές, Γεωργιάδης, Βρύζας, ενώ για την Κύπρο οι Μορφής, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφας, Σατσιάς, Θεοδότου, Μάριος Ηλίας, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Οκκάς, Γιασεμάκης, Μάριος Νεοφύτου, Οκκαρίδης, Χρύσης Μιχαήλ, Δασκαλάκης, Νικόλας Γεωργίου, Μάριος Χριστοδούλου, Εγκωμίτης, Λουκάς Λουκάς, Κονναφής, Αριστοκλέους και Σταύρος Γεωργίου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00, ενώ στις 20.30 ο Δήμος Στροβόλου θα τιμήσει την Εθνική ομάδα του 2004 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο, με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη.