Βαθμολογία

Τριπλή δίωξη για χειραγώγηση αγώνων!

Διώξεις σε Ηρακλή, Φωστήρα, Εθνικό Σερρών για φερόμενα ως «ύποπτα» παιχνίδια. Πειθαρχική δίωξη στον Αχαρναικό, τον Φωστήρα και τον Εθνικό Σερρώνε άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς. Σύμφωνα με την εταιρεία «Sportradar», η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το ματς του Φωστήρα με τον Αχαρναϊκό, που έγινε στις 9 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στο 1-1, αλλά και αυτό του Εθνικού Σερρών με τον Ηρακλή που ολοκληρώθηκε υπέρ του Γηραιού (0-1) στις 1 Μαρτίου κρίνονται ως «ύποπτα» για χειραγώγηση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα αθωώθηκαν για παρόμοια υπόθεση οι Ολυμπιακός Βόλου - Εθνικός Σερρών. Tο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, και που αφορά και στη Βέροια, έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).

2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).

3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)».

Πηγή: footballleaguenews.gr