Βαθμολογία

«Ανοιχτός» για μεταγραφή ο Χούμελς!

Για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, ο Ματς Χούμελς, μιλώντας στο «Kicker», αποκάλυψε πως βλέπει θετικά την «μετακόμισή» του σε ομάδα του εξωτερικού, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει αν θα φύγει τελικά από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μέλλον θετικά «ήχησαν» στα αυτιά των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι δηλώσεις του Νο1 μεταγραφικού τους στόχου, Ματς Χούμελς, στο «Kicker».

Ο αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έκρυψε την επιθυμία να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού αν αυτό κριθεί καλό για την καριέρα του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει πάρει μία τελική απόφαση, «σκιαγραφώντας» πως αν οι Βεστφαλοί παραμείνουν δυνατοί, ίσως και να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χούμελς: «Κάποιες μέρες πιστεύω πως στα σίγουρα θα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό, αλλά μετά, άλλες μέρες σκέφτομαι πως δεν με ελκύει καθόλου. Βασικά πιστεύω πως το να πάω στο εξωτερικό, σίγουρα θα ήταν καλό για το επαγγελματικό και προσωπικό μου γίγνεσθαι. Εν τέλει, θα ήθελα να φύγω από τη Μπουντεσλίγκα»

«Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τους διοικούντες την Ντόρτμουντ, εκεί που ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση για το μέλλον μου»

«Είμαι ανοιχτός σε αυτό γιατί δεν είμαι οπαδός αυτών που ισχυρίζονται ότι θα μείνουν, αλλά πίσω από τη σκηνή έχουν στην πραγματικότητα συμφωνήσει για μία μεταγραφή σε άλλη ομάδα».

«Θα κάνω αυτό που είναι καλύτερο για την καριέρα μου και αυτό που θέλω εγώ. Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπώ τη Ντόρτμουντ, αλλά επίσης θέλω να σιγουρευτώ ότι είμαι κομμάτι μίας δυνατής ομάδας με δυνατούς παίκτες».