Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε κανείς

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η λαρισινή μονομαχία ανάμεσα σε Διογένη και Άγιο Θωμά, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες έτσι, δεν είναι ευχαριστημένες, μιας και οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ενώ έχασαν και αρκετές ευκαιρίες, μιας και έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Παπάζογλου, που πραγματοποίησε κάποιες πολύ θεαματικές επεμβάσεις. Από την άλλη, ο Άγιος Θωμάς, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χατζηλιάδη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις.

Διογένης(Γιώργος Κύργιας): Κοβούσογλου, Ντελόπουλος Γ., Κοτολόσης, Ντελόπουλος Α., Κύργιας, Βολιωτόπουλος, Τσαπατώρης, Κύρκος, Βουλγαράκης, Αδάμου, Κολοκύθας.

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπάζογλου, Τσιάρας, Τζήκας, Καραγεωργίου, Μπαρτζιάλης, Ευαγγέλου, Χατζηλιάδης, Ζάχου(46’ Μηλιώνης), Καραούλας(80’ Μπούρμπουλας), Καλούσης, Σαλοκανάς(70’ Κασιδιάρης).

Διαιτητής: Λυτροσυγκούνης Βοηθοί: Τσιρογιάννης, Σούλης

Γιώργος Μητσιούλης